Comenzi: 021.350.21.93 | email: comenzi@tehnogrupest.ro

Accesorii COMPONENTE

 
  • Tehnogrup Est - poza 1
 

Disponibilitate:
Disponibil la comanda

Modele accesorii COMPONENTE

-Cutit pentru sectionarea tuburilor
-Cutit pentru sectionari la 90.
-Etansari in rola/ rotunde din aluminiu
-Nituri din plastic
-K-FIX Pulverizator pentru adeziv K-FLEX
-Lipici/ adezivK-FLEX
-Diluanti speciali pentru adezivii K-FLEX

Accesorii COMPONENTE

Cutit pentru sectionarea tuburilor
Fabricat cu un maner special pentru a permite sectionari longitudinal in tuburile de izolatie, care ingaduiesc montarea pe tevi deja instalate. Este livrat 5 lame de rezerva.

Cutit pentru sectionari la 90.
O unealta speciala cu lama ajustabila pentru sectionari la 90 in grosimea stratului elastomeric. Unealta este speciala pentru a va permite curbarea invelisului la 90.

Etansari in rola/ rotunde din aluminiu
Etansari special din aluminiu nervurat/ zimtat pentru inchiderea capetelor tevilor izolate. Disponibile in culorile: argintiu, gri deschis, negru, albastru si rosu. Lungimea rolelor este de 10m. culorile diferite fac mai usoara identificarea tevilor dintr-un sistem.

Produse de fixare
Importante in fixarea corecta a straturilor din PVC si Al Clad. Perforare dreapta sau unghiulara

Nituri din plastic
Cutii de cate 100, albe sau gri

K-FIX
Piron din otel galvanizat pentru agatarea instalatiei cu o baza de 50x50 mm. Avand suprafata adeziva sau nu, cu un varf de metal ascutit de 2.7 mm in diametru si disc cu diametrude 30 mm care se blocheaza singur.

Pulverizator pentru adeziv K-FLEX
Un accesoriu util care controleaza curgerea si ajuta imprastierea adezivului in mod egal pe suprafata izolatiei, evitand astfel nevoia de a mai inmuia peria in cutia de adeziv. Adezivul, corect diluat este pompat manual prin perie.

Lipici/ adezivK-FLEX
K-FLEX K 414, K 420 si K 425 sunt adezivi fabricati special pentru maaterialele pentru izolatia elastomerica K-Flex. Suprafetele si imbinarile foarte bine prinse sunt rezistente in timp si contra agentilor atmosferici si mentin caracteristicile tehnice ale materialului izolator.

Diluanti speciali pentru adezivii K-FLEX
Inainte sa acoperiti suprafata ce urmeaza a fi izolata, este bine sa le curatati cu diluanti speciali K-FLEX care datorita compozitiei lor sunt potriviti pentru adezivii K414, K420 sau K 425. Curatarea tuturor suprafetelor cu diluantii speciali K-FLEX imbunatateste perfomanta adezivilor. Diluantii speciali K-FLEX pot fi folositi de asemenea pentru curatarea periilor si spatulelor folosite la nivelarea adezivului. Disponibilie in cutii de 1 litru.